NYHED: Se et Virksomhedsresumé i Virksomhedsprofilen

GOJUNINY.001.jpeg

Denne måned lancerer vi en opdatering til Virksomhedsprofilen, så du nu kan se et Virksomhedsresumé af dine kunder.

Med den nye opdatering kan du med blot et enkelt klik se et Virksomhedsresumé. Du vil se en ny side i din Virksomhedsprofil, som fokuserer på kundens værdier, markeder eller kundesegmenter, og kunde referencer.

For at finde Virksomhedsresuméet, gå da til “mine kunder” på VækstHjulet Online of vælg en kunde. Under “kontakt” kig efter en download knap i det øverste højre hjørne. Derefter vælger du, om du vil have en fuld Virksomhedsprofil eller blot Virksomhedsresuméet.

Virksomhedsresuméet giver dig og din kunde et visuelt overblik over hvordan virksomheden klarer sig - den viser endda konkurrenter og markedsaktører.

Virksomhedsresuméet viser de fremskridt din kunde har lavet, og fokuserer på de vigtigste aspekter i virksomheden. Du kan læse mere om historien, missionen, produkter/service, teammedlemmer og meget mere!

Virksomhedsprofilen giver dig et hurtigt og præcist 360° perspektiv over din kunde - hvilket hjælper både dig som rådgiver men især din kunde.


Download virksomhedsresumé
— få hurtigt overblik over din kunde

GOreleaseDanskJuni.002.jpeg