Vi har skabt visuelle værktøjer siden 2005

Væksthjulet er et internationalt anerkendt, visuelt værktøj designet til virksomhedskonsulenter og deres arbejde med at få virksomheder til at træffe beslutninger og tage næste skridt

VækstHjulet blev grundlagt i 2005 af iværksætteren David Madié. Grundlaget var en idé om, at der kunne skabes et alternativ til den konventionelle forretningsplan - dvs. en bedre måde at understøtte virksomheders arbejde med de beslutninger, der skal træffes hver dag, og de handlinger der skal føres ud i livet. 

I 2008 ændrede VækstHjulet perspektivet på virksomhedsrådgivning fra at være fokuseret på virksomhedsejerne til at være rettet mod konsulenterne. Den visuelle og simple Værktøjskasse viste sig at være det perfekte redskab for virksomhedskonsulenterne i det personlige møde med virksomhederne. 

I 2010 indtog VækstHjulet USA med udgangspunkt i New York (GrowthWheel International Inc), og i 2015 fik VækstHjulet yderligere base i Johannesburg i Sydafrika. I dag har vi stadig kontorer i tre lande.  

VækstHjulet har indtil videre certificeret mere end 2700+ virksomhedskonsulenter i Danmark, USA og 36 andre lande. 

Sammen med netværket af VækstHjulets Certificerede Virksomhedskonsulenter håber vi at være med til at forbedre virksomheders arbejde med at træffe beslutninger og tage næste skridt.