Certificerede organisationer i Danmark

Siden 2008 er mere end 400 virksomhedskonsulenter fra væksthusene, den lokale erhvervsservice, kommuner, uddannelsesinstitutioner og private konsulentfirmaer blevet certificeret.

VækstHjulet anvendes i stort set alle landets kommuner og indgår i et tæt samarbejde med Væksthusene og Erhvervsstyrelsen. 

Derudover bliver VækstHjulet anvendt i USA, Norge, Sydafrika og 34 andre lande. Du kan læse mere om VækstHjulets internationale certificerede partnerorganisationer her.

 

Erhvervsstyrrelsen

Erhvervsstyrelsen arbejder i bred forstand med erhvervspolitik og har til opgave at udvikle konkurrencedygtige markedsbaserede vækstvilkår for virksomheder, hvilket sker i samarbejde med erhvervslivet, organisationerne og andre offentlige aktører. Styrelsen bruger VækstHjulet i et landsdækkende program, der har til formål at styrke virksomhedsvækst i alle fem regioner i Danmark. 

Erhvervsstyrelsen
 

 

Erhvervshusene

De seks erhvervshuse hjælper iværksættere og vækstvirksomheder, der har ambitioner om at vokse. Siden 2008 er over 200 konsulenter fra væksthusene blevet certificeret til at bruge VækstHjulet i deres rådgivning.

Lokale erhverscentre og erhvervsråd
 

Hovedstaden

Sjælland

Syddanmark

Midtjylland

Nordjylland

Færøerne

Uddannelsesinstitutioner

Private Virksomheder