David Madié

David Madié er grundlægger, skaber og designer af VækstHjulet (GrowthWheel International Inc.) - et internationalt anerkendt visuelt værktøj, der hjælper iværksættere og virksomhedsejere med at træffe beslutninger og tage næste skridt. 

Siden 2008 har David holdt kurser for mere end 2500 virksomhedskonsulenter i 34 lande verden over. Konsulenterne er her blevet certificeret til at anvende VækstHjulets Værktøjskasse til at hjælpe virksomheder med opstart, vækst og udvikling. 

historie

David startede sin første virksomhed, da han stadig var studerende på Aarhus Business School. Efterfølgende grundlagde han mere end ti virksomheder og joint ventures i Skandinavien, Sydasien, Østafrika og Nordamerika. En af de virksomheder han skabte var NetGuide - et web bureau der fokuserede på opstart af joint ventures i udviklingslande. Sammen med sine to partnere, udviklede han NetGuide fra 3 til 100 medarbejdere på 9 år og startede joint venture virksomheder i Danmark, Sverige, Uganda, Kenya, Bangladesh og Malaysia. Virksomheden blev solgt til amerikanske investorer i 2000.

The World Economic Forum anerkendte Davids banebrydende arbejde med at bygge bro over den digitale kløft ved i 2002 at udnævne ham som en af 100 Global Leaders og Tomorrow. 

David har en M.Sc. i Economics and Business Administration fra Aarhus Business School. Han vender fra tid til anden tilbage til den akademiske verden og har afholdt iværksætterkurser på Parsons The New School of Design i New York City, Rensselaer Polytechnic Institute i Albany, NY og på Københavns Universitet. 

David sidder i bestyrelsen hos en lang række virksomheder, heriblandt bObles som designer børnemøbler, og Daintel - en IT-virksomhed der udvikler software til intensivafdelinger. Han rådgiver derudover hos Erhvervs- og Vækstministeriet i forhold til politik vedrørende iværksætteri. 

David bor i Brooklyn, New York med sin kone Sophie og deres to børn Amelié og Léon.