NYHED: Send e-mails direkte fra VækstHjulet Online

smartmockups_jw7x323v.jpeg

I denne måned lancerer vi en ny funktion på VækstHjulet Online, som giver mulighed for hurtigt at sende e-mails til kunder direkte fra programmet.

Det er super nemt! Vælg en af dine kunder fra kundelisten på VækstHjulet Online og klik på det nye e-mail ikon. Du kan nu sende din e-mail til en eller flere teammedlemmer fra din kundes virksomhed. Du kan også tilføje Cc eller Bcc - for eksempel en kollega eller et CRM-integrationssystem.

For at gøre det nemmere for dig, har vi lavet e-mail skabeloner som gør det nemt at hilse på nye kunder, invitere dem til en workshop, bekræfte et møde eller følge op på det arbejde I har lavet sammen.

Dette er blot den første udgivelse af den nye funktion. Inden længe vil du også have mulighed for at redigere og gemme dine egne personlige e-mail skabeloner, for hvert enkelt skridt i arbejdsprocessen med kunder.


Spar tid med skabeloner
—En ny og hurtig måde at holde kontakten med kunder!

Master GO releases 2018-19.001.jpeg