Back to All Events

Vojens


  • Erhvershus Sydjylland 3 Billundvej Vojens, 6500 Denmark (map)

VækstHjulet Certificeringskursus
Vojens, 12.-13. august

Dette kursus bliver afholdt i samarbejde med Erhvershus Sydjylland.

VækstHjulet Certificeringskursus er et 2-dages kursus, som er ideel til at lære hvordan man bedst muligt kan bruge vores platform.

Deltagerne vil få erfaring ved hjælp af VækstHjulets® værktøjskasse og Online Platform, gennem case study evaluering, små gruppediskussioner og åben diskussion i lokalet til anvendelse i det daglige arbejde med deres kunder.
Ved at blive certificeret vil deltagerne få en licens til at dele VækstHjulets værktøjer med deres kunder og samarbejde med dem på VækstHjulet Online.


Status:

Kurset er bekræftet. Ledige pladser.


Praktisk Info:

Sted:
Erhvervshus Sydjylland
Billundvej 3
6500 Vojens 
Se på kort

Tidsplan:
Mandag d. 12 august: 9.00 - 17.00
Tirsdag d. 13 august: 9.00 - 17.00

Sprog:
Kurset bliver holdt på dansk.

Undervisere
Dine undervisere på kurset vil være David Madié, grundlægger og direktør for VækstHjulet og Hans Fagt, certificeret instruktør i VækstHjulet.

Hvad skal du medbringe:
Husk at medbringe en bærbar computer, så du kan bruge VækstHjulet Online i løbet af kurset. Vi anbefaler også, at du medbringer en oplader og evt. en forlængerledning.

Forberedelse til kurset
Tænk på en virksomhed, som du kunne tænke dig at arbejde med i løbet af de workshops, der finder sted på dag 2. Det kunne for eksempel være en virksomhed, som du arbejder med i øjeblikket - eller en ny virksomhed, som du skal til at arbejde med.  

Hotel anbefalinger
Der er ikke booket hotel til deltagere på kurset, så vi anbefaler, at du anvender hotels.com til at finde den bedste løsning.

Forplejning:
Der vil blive serveret en let morgenmad og frokost. Hvis du har fødevareallergi, eller der er andet vi skal være opmærksomme på, så må du endelig give besked, så vi kan tage højde for det. 

Kursusbeskrivelse: 
I vores kursusbeskrivelse kan du læse om formål og udbytte af kurset og se programmet. 

Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål til kurset er du meget velkommen til at kontakte Tine Dolmer på tlf. 70223565 eller support@growthwheel.com.

<<Tilbage til kursusoversigten

Earlier Event: June 17
Kongsberg, Norge
Later Event: August 19
Århus