Skærmbillede 2019-04-08 kl. 14.52.15.png

Hans Fagt
— Certificeret VækstHjulet Instruktør

Hans har over 30 års erfaring som iværksætter, hvor han primært har været leder for innovative high-performance teams, hvor han med sin musiske baggrund har været katalysator for kreativitet og resultater.

Han har desuden over 15 års erfaring med organisationsudvikling med fokus på ledelse- og kommunikation og har de sidste 16 år været direktør og indehaver af Creative Hands ApS

Hans har altid været fascineret af musik og har en kunstnerisk baggrund. Helt tilbage i 1981 og frem til i dag har han været en del af forskellige bands. Fra 1993 til 2009 underviste han på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Hans brænder for at skabe - og bidrage til - optimale muligheder for de relationer, han fungerer i. Hans kunstneriske baggrund har givet ham en god fornemmelse for selve energien i samarbejdet mellem mennesker.

Gennem sin lange karriere, har Hans opnået flere resultater. Her i blandt kan nævnes: Drevet en oplevelsesøkonomisk virksomhed som kunstnerisk entreprenør i 20 år. Som konsulent, faciliteret udviklings processer og workshops med over 25.000 ledere og medarbejdere, inden for ledelse- og kommunikation samt undervist. Har undervist, coached og karrierevejledt flere end 150 professionelle musikere.

Hans fungerer desuden som adjunkt på CBH Business i Lyngby, hvor han både underviser i Innovation og Entreprenørskab på Bachelor niveau, samt er ansvarlig for erhvervsakademiets iværksættermiljø: Inkubatoren. 

Både på selve bachelor uddannelsen og i Inkubatoren, er VækstHjulet gennemgående som kommunikations kanal, vejledningsplanform, samt konstruktiv datagenerering af aktivitets niveau og fremdrift. 

Læs mere om Hans på www.hansfagt.dk.

Privat bor Hans i Espergærde med sin kone Karina. De har tilsammen 3 børn og 1 barnebarn.