VækstHjulet Online.
Søg, download, print og del værktøjerne med dine kunder. 

Med en licens og en certificering i VækstHjulet, får du adgang til VækstHjulet Online. 

VækstHjulet Online er en online platform, hvor du kan finde den komplette samling af VækstHjulets Værktøjer klar til download, print og deling med dine kunder. Alle Værktøjerne er tilmed interaktive, hvilket betyder, at du kan redigere og gemme dokumenterne online. 

På online platformen kan du downloade, printe og dele Værktøjerne med dine kunder, udfylde Vækstark, lave en 360° Screening, samle dine favorit Værktøjer, udforske VækstHjulets top 10 Værktøjer for at få inspiration, og så let som ingen ting finde det perfekte Værktøj via søge- eller hashtagfunktionen.

Se demovideoen ovenfor for at lære mere om, hvordan VækstHjulet Online fungerer.


Del værktøjer med virksomhederne
- med blot ét klik
Fire centrale funktioner på VækstHjulet Online

Anvend de interaktive filer til en hurtig 360° screening

Med en interaktiv 360° Screening i PDF format kan du hurtigt og nemt kortlægge virksomhedens Fokusområder med enkelte klik.

Du kan sende PDF-filen til virksomheden som forberedelse til et møde, eller efter mødet som en opsummering. Du kan også sende filen via e-mail eller uploade den til et CRM-system.

Adgang til værktøjer til alle beslutninger i virksomheden

Efter at have kortlagt virksomhedens Fokusområder, kan du nemt finde de perfekte værktøjer, som kan hjælpe virksomhederne med at sætte dagsordenen og træffe beslutninger.

På VækstHjulet Online, har certificerede konsulenter adgang til mere end 150 Basis Værktøjer og endnu flere Specialværktøjer. 

Send specielt tilrettelagte Værktøjspakker til virksomheder

Med ét klik kan du tilføje værktøjer til Værktøjspakken og sende dem i én samlet pakke til en virksomhed.

Med den store mængde værktøjer der findes på VækstHjulet Online, kan man sende en Værktøjspakke hver uge i et helt år uden at løbe tør. 

 

3 MÅDER AT SØGE OG FINDE VÆRKTØJER TIL VIRKSOMHEDER
 

Du kan hurtigt finde det værktøj, du skal bruge på VækstHjulet Online ved at klikke på et Fokusområde i hjulet eller ved at søge på et nøgleord i søgefeltet. 

Værktøjerne er ligeledes blevet hashtagget, så alle værktøjer, der relaterer sig til et bestemt forretningsområde kan vises samlet. 

 


Bliv medskaber af Væksthjulet

Du kan blive medskaber af VækstHjulets værktøjer ved at komme med forslag og supplere med nye ideer til værktøjerne.

På VækstHjulet Online kan du kontakte os og komme med dine ideer og kommentarer til værktøjerne. Du kan enten udfylde skabelonen til forslag eller skrive til os på support@growthwheel.com