Lær alle de nye funktioner på VækstHjulet Online
— få din gratis re-certificering 


Re-certificering er en god måde at udveklse erfaringer med andre konsulenter og samtidig få genopfrisket potentialet i alle VækstHjulets værktøjer. Derudover er det en unik mulighed for at lære at bruge alle de nye funktioner på VækstHjulet Online. 

 

Tilmeld dig Re-certificering

Som Certificeret VækstHjul Konsulent*, inviterer vi dig til gratis at deltage i et af de mange certificeringskurser, vi afholder i løbet af året skiftevis i København, på Fyn og i Jylland. Siden vi startede med at tilbyde det for 2 år siden, er 1 ud af 5 danske brugere blevet re-certificeret. 

På kurset får du mulighed for at afprøve alle de nye funktioner på VækstHjulet Online, som vi har udviklet det seneste år. 

Normalt har vi fem eller flere konsulenter på hvert kursus, som er til re-certificering, så dette er en god mulighed for at udveksle erfaringer og lære, hvordan andre konsulenter anvender VækstHjulet.

Du kan vælge at deltage på kurset begge dage eller blot deltage en af dagene. Gå til Kursusbeskrivelsen for at se det fulde program. I Kursuskalenderen kan du se en liste over alle fremtidige Certificeringskurser. 
 

E-LEARNING

Hvis du foretrækker at få en genopfriskning derhjemme, kan du se nogle af præsentationerne fra kurset online på GrowthWheel Academy, hvor kurset er tilgængeligt som e-learning på engelsk.

Du kan tilmelde dig GrowthWheel Academy her og vælge de moduler, der er relevante for dig: academy.growthwheel.com


*VækstHjulet tilbyder en livslang gratis re-certificering for alle certificerede konsulenter med en aktiv licens. Re-certificeringen er ikke et krav, men et tilbud som du kan gøre brug af, når du vil. Du kan deltage på alle de kurser vi udbyder, så længe der er ledige pladser.