Nyhed: Forbedret design til at fejre kundernes fremskridt!

I denne måned har vi re-designet Fremskridt-funktionen, så du – og dine kunder – får en endnu bedre oplevelse, når I optager og fejrer små eller store sejre – eller dokumenterer økonomisk indvirkning.

Som forretningsrådgivere skal I dokumentere alle former for fremskridt fra jeres arbejde med kunderne – og vise dem deres fremgang.

Men når man ikke har et godt sted at holde øje med kundernes fremskridt, bliver de ofte overset, og man går glip af muligheden for at anerkende sine kunders fremgang.  

Derfor er det vigtigt at have et sted, hvor både rådgiveren og kunden systematisk kan dokumentere fremskridt på kvartalsbasis. 

Med vores seneste opdatering af Fremskridt-funktionen kan du nu:

  • Dokumentere både kvantitative og kvalitative resultater

  • Tilføje ‘økonomisk indvirkning’ såsom stillinger skabt, virksomhedsetablering eller -bevaring

  • Få et nyt og forbedret design af siden, som fungerer på dine telefon

Du kan også downloade fremskridtet direkte fra pop-op-vinduet og vælge at dele det med dine kunder med et enkelt klik på ‘del’-knappen!

Med disse opdaterede funktioner kan du nu nemmere dokumentere både generel fremgang og økonomisk indvirkning fra dit arbejde med kunder, og som en sidegevinst har du mulighed for at minde kunderne om alle de ting, de har opnået i løbet af året.

I denne korte video viser Elizabeth Binning dig, hvordan du kan bruge denne nyhed:


Dokumentér nemt dine kunders fremskridt

— Med et re-designet pop-op-vindue, som endda kan udfyldes på din telefon!


Som altid er dine ideer velkomne. Skriv til os på support@growthwheel.com.