Persondatapolitik for GrowthWheel International ApS

 

GrowthWheel International ApS (herefter kaldet GrowthWheel Int.) tager sikkerheden omkring dine personlige data meget alvorligt, og vi råder dig derfor til at læse denne persondatapolitik grundigt igennem.

Nedenstående politik omhandler behandlingen af persondata på onlineplatformen www.væksthjulet.net, herefter omtalt VækstHjulet Online.

 

Onlineplatformen

VækstHjulet Online er en cloud-baseret platform hvor virksomhedskonsulenter, kundevirksomheder og mentorer kan samarbejde, dele værktøjer og lave handlingsplaner for forretningen.

 

Indsamling af dine personlige data

GrowthWheel Int. indsamler personlige data som dit navn, din emailadresse, din stilling samt kontaktoplysninger på din organisation. Indsamlingen af disse oplysninger er en forudsætning for at du kan have en konto på VækstHjulet Online.

Når du bruger VækstHjulet Online, indsamler GrowthWheel Int. desuden automatisk følgende informationer om din computers hardware og software: IP-adresse, webbrowser, styresystem, enhed, domænenavne, logintidspunkter, -steder og -varighed.

VækstHjulet Online giver dig mulighed for selv at indtaste flere oplysninger om dig selv samt om personer du inviterer til platformen. På platformen kan du desuden dele disse oplysninger med de personer du har inviteret. Bemærk at data som du tilføjer, og vælger at dele med andre personer, kan bruges af disse personer.

På VækstHjulet Online finder du links til tredjeparters hjemmesider. GrowthWheel Int. er ikke ansvarlig for indholdet på disse websider.

GrowthWheel Int. har taget alle rimelige forholdsregler for at sikre at VækstHjulet Online ikke indeholder vira, trojanske heste eller lignende. GrowthWheel Int. kan dog ikke garantere at hjemmesiden er fri for disse programmer og er ikke ansvarlig for tab eller skader, de kan medføre.

 

Anvendelse af dine personlige data

GrowthWheel Int. anvender dine personlige oplysninger til drift og for at sikre servicekvaliteten af VækstHjulet Online, herunder for at levere statistikker om brug af platformen til dig og din organisation, samt til at udtrække generelle statistikker for brugen af VækstHjulet Online til internt brug.

Hvis du er virksomhedskonsulent, anvender GrowthWheel Int. anvender desuden dine personlige data til at informere dig om nye opdateringer, produkter og services som GrowthWheel Int. tilbyder. GrowthWheel Int. kan også kontakte dig som virksomhedskonsulent for at få din mening om nuværende eller fremtidige services, som vi kan tilbyde.

Endelig anvender GrowthWheel Int. dine personlige data til at sende dig notifikationer om dine aktiviteter på VækstHjulet Online. Denne service kan du selv slå til og fra.

GrowthWheel Int.s kolleger i USA, Sydafrika, Ukraine og Filippinerne har adgang til de af dine personlige data som de har brug for at kunne sikre optimal kundeservice samt for at kunne udvikle VækstHjulets værktøjer og onlineplatform.

For at beskytte vores brugeres personlige data og for at overholde EU's persondataforordning, har de af vores samarbejdspartnere som behandler vores brugeres og medarbejderes personlige data underskrevet en databehandleraftale. Herudover har vores kolleger i de såkaldte tredjelande (som er lande uden for EU- og EØS-samarbejdet) underskrevet en såkaldt Standard Contractual Clauses udarbejdet af EU hvor de forpligter sig til at behandle dine personlige data fortroligt og ikke at videregive nogen oplysninger til personer uden for GrowthWheel Int.

GrowthWheel Int. hverken sælger eller lejer kundelister ud til tredjepart.

Medarbejdere som har mulighed for at tilgå oplysninger der er indtastet på onlineplatformen om kundevirksomhederne, har forpligtet sig til kun at tilgå disse oplysninger med tilladelse fra en person i den pågældende kundevirksomhed eller kundevirksomhedens konsulent. I tilfælde hvor det er nødvendigt at tilgå disse oplysninger for at kunne udføre en teknisk opgave, har medarbejdere mulighed for at gøre dette, såfremt de har indhentet skriftlig tilladelse fra en overordnet.

GrowthWheel Int. videregiver udelukkende dine personlige data til tredjepart hvis loven pålægger os det eller hvis GrowthWheel Int. er i god tro om at videregivelsen er nødvendig for at a) overholde loven, b) beskytte GrowthWheel Int.’s rettigheder og ejendom eller c) opretholde en eller flere menneskers personlige sikkerhed.

Vi gemmer personlige data om virksomhedskonsulenten på VækstHjulet Online i 10 år efter at dennes licens er ophørt. Vi gemmer oplysninger om kundevirksomheder og mentorer i 12 måneder efter at de er stoppet med at bruge platformen.

Du kan ved at kontakte GrowthWheel Int. altid få oplyst hvilke data vi har på dig, ligesom du til enhver tid kan anmode om at få opdateret, udleveret eller slettet dine personlige data fra VækstHjulet Online. Du har også ret til at få overført dine oplysninger til en anden dataansvarlig. Vær venligst opmærksom på at såfremt du anmoder om at få slettet dine data fra VækstHjulet Online, vil du miste din adgang til platformen. Uagtet din anmodning om sletning pålægger Bogføringsloven os desuden at gemme de af dine personlige data, der har regnskabsmæssig relevans i 5 år fra udgangen af det år, dataene vedrører.

 

Brug af cookies

GrowthWheel Int. anvender cookies på VækstHjulet Online for at personalisere din onlineoplevelse samt for at få et generelt billede af trafikken på VækstHjulet Online.

En cookie er en tekstfil der anbringes på din harddisk af en webserver. En cookie indeholder informationer som hjemmesiden kan bruge til at effektivisere kommunikationen mellem dig og din webbrowser. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller til at overføre vira til din computer.

Det primære formål med cookies er at fortælle webserveren, hvem du er, når du navigerer rundt på en hjemmeside. Eksempelvis er det en cookie der, når du er logget ind på VækstHjulet Online, sikrer at webserveren husker hvem du er hver gang du skifter menu, og dermed ved hvilken konto den skal vise dig. Det gør at du kan se de informationer og filer, du har tilføjet til netop din konto. En cookie hjælper også med at huske dig når du vender tilbage til hjemmesiden, så du ikke selv behøver at huske dit brugernavn og adgangskode.

I din webbrowser kan du selv slå cookies til eller fra. De fleste browsere er indstillet til automatisk at acceptere cookies. Hvis du slår cookies fra vil du dog ikke have mulighed for at logge ind på VækstHjulet Online, eftersom det netop er cookies, der fortæller browseren, hvem du er, og dermed kan give dig adgang til din personlige konto.

 

Sikkerheden omkring dine personlige oplysninger

GrowthWheel Int. opbevarer dine personlige data på computerservere i kontrollerede og sikre omgivelser, der er beskyttet mod uautoriseret adgang, brug og offentliggørelse. Når personlige oplysninger overføres til andre hjemmesider, er de beskyttet af SSL-kryptering (Secure Socket Layer).

 

Børn under 16 år

GrowthWheel Int. behandler ikke bevidst personlige data på børn under 16 år. Hvis du er under 16 år, skal du spørge dine forældre eller værge om lov til at anvende VækstHjulet Online.

 

Fravælg kommunikation fra GrowthWheel Int.

GrowthWheel Int. respekterer dit privatliv, og giver dig mulighed for at fravælge det meste kommunikation fra os. Dette kan du gøre ved enten at skrive til os på support@growthwheel.com eller ved at klikke på linket “unsubscribe” i bunden af den email, du har modtaget.

 

Ændringer til denne persondatapolitik

GrowthWheel Int. opdaterer vores persondatapolitik løbende for at sikre overholdelse af de gældende regler samt for at tilgodese virksomhedens og kundernes behov. GrowthWheel Int. opfordrer dig til at holde dig opdateret om, hvordan vi beskytter dine personlige data.

 

Dit samtykke

Selvom du nu giver dit samtykke til denne persondatapolitik, kan du til enhver tid trække dette samtykke tilbage. Ligeledes har du ret til at klage til Datatilsynet hvis du mener, at VækstHjulet har brudt de gældende regler for behandling af personlige data.

 

Kontaktoplysninger

GrowthWheel Int. hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne persondatapolitik.

GrowthWheel International ApS
Vesterbrogade 37, 2.th
1620 København V

E-mail: support@growthwheel.com

Telefon: 70 22 35 65


Denne persondatapolitik trådte i kraft den 23. maj 2018.